bestek (12K)
Recensie: Quartier Latin
Ontvangst Vriendelijk
Sfeer Frans
Eerste drankje Komt snel. Net als het stokbrood met kruidenboter
Bestellen Vriendelijke uitleg. Vegetarisch kun je beter van te voren bij reservering aangeven.
Helaas geen vegetarische gerechten op de kaart, maar de keuken heeft geen probleem met improviseren.
Bediening De bediening komt voor rekening van 1 persoon. Daarom duurt het soms even voor je de aandacht hebt en wordt er iets vergeten. Echter, wanneer je daar de aandacht op vestigt wordt e.e.a. snel verholpen. Je wordt wel 'uit', maar niet weer 'in' je jas geholpen.
Wachttijd Redelijk
Kwaliteit Er is een dagmenu en een extra visgerecht. De kwaliteit is goed. Er staat nogal wat wild op de kaart. Een vegetarisch gerecht ontbreekt, zodat het maar goed is dat we vantevoren hebben aangegeven dat er een vegetarier komt dineren. Net als op andere gebieden (sfeer, menukeuze) is dit wellicht ook een Frans trekje. De profiteroles kwamen met een brandend sterretje. Wel leuk, zo'n accentje.
Vegetarisch: Goed. Saus lekker, maar de groente iets flauw.
Kwantiteit De porties zijn voldoende groot. Wat mij betreft hadden er wat meer frietjes mogen zijn, maar ja, een van ons is een frietengek.
Algemene indruk Ik vind de prijzen iets aan de hoge kant, afgezet tegen de kwaliteit. Er was geen tafellinnen, al waren de servetten van een duurdere 'papier' klasse. Het eten was goed, maar dan ook niet meer dan dat. De stoelen zijn niet geschikt voor lekker lang tafelen.
Bediening kan beter en een vegetarisch gerecht op de kaart zou prettig zijn.
Waardering Niet te vaak gaan, er moet iets te wensen overblijven.

Terug