home (2K) biografie (2K) contact (2K) favorieten (2K) projecten (2K) gastenboek (2K)
homes (2K)

Vrijwaring

De informatie op deze website is enkel bedoeld als zijnde algemene informatie. De informatie wordt ter beschikking gesteld door www.sjeef.nl en al hoewel er naar gestreefd wordt om de informatie actueel en correct te houden, wordt er geen geen enkele garantie, noch uitdrukkelijke noch impliciete, over de volledigheid, accuraatheid, betrouwbaarheid, toepasbaarheid of beschikbaarheid gegeven aangaande de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doeleinde dan ook. Het vertrouwen van deze informatie is dan ook volledig op eigen risico.
Er is in geen enkel geval aansprakelijkheid voor geen enkel verlies of schade inbegrepen en zonder beperking, onrechtstreeks of ten gevolge van of voor elk verlies of schade dan ook voortkomende uit het verlies van gegevens of rendement voortvloeiend uit, of in verband met het gebruik van deze website.
Via deze website kunt u doorklikken naar andere websites die niet onder de controle van www.sjeef.nl staan. Er is geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze websites. Het aanbieden van welke link dan ook wil niet noodzakelijk zeggen dat deze wordt aanbevolen of akkoord verklaard wordt met de zienswijze van deze websites.
Alle inspanningen zijn getroost om de website online en vloeiend te houden. www.sjeef.nl kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk gehouden worden indien de website tijdelijk niet beschikbaar is wegens technische problemen.

Envelop